Zagospodarowanie terenu – Apartamenty Copernicus

Apartamenty Copernicus to inwestycja realizowana jako zabudowa plombowa.

Front budynku znajduje się od strony wschodniej i graniczy z działką drogową przy ul. Kopernika.

Teren ogrodzony z bramą wjazdową na pilota i videodomofonem.

Dojazd do dziedzińca poprzez przejazd w poziomie parteru.

Nawierzchnia wyłożona jest kostką brukową.

Budynek przeznaczony został pod zabudowę mieszkalno-usługową dlatego zaprojektowano osobne strefy wejścia z poziomu parteru.

Dla mieszkańców pomyślano o niezależnym wejściu na klatkę schodową wyposażoną między innymi w windę dostosowaną do potrzeb osób niepełnosprawnych.

Powierzchnia przeznaczona na cele usługowe posiada również osobną strefę wejściową z komunikacją wewnętrzną oraz podjazdem dla osób niepełnosprawnych dostępnym bezpośrednio od ul. Kopernika.


instagram
kontakt
facebook